Gezelschapsmaatje

Luisterend oor bieden, wandelen, kopje koffie drinken samen, vrijetijdsbesteding, gezelschap zijn, meegaan naar (ziekenhuis)afspraken, iemand meenemen naar de leuke activiteiten en bijeenkomsten van de stichting.

Laxmie Jawalapershad

Je kan zelf bepalen wanneer én hoeveel uur je ingezet wilt worden.

Zorgvrijwilligers

Stichting Vobis nodigt u uit voor de voorlichtingsbijeenkomsten voor de potentiële zorgvrijwilligers.
Als mantelzorger komt er vaak veel op u af. Naast voldoening die het zorgen voor een ander
kan geven, kan het ook heel zwaar zijn.
Dit kan gevolgen hebben voor uw eigen sociale leven en gezondheid.
Zorgt u langdurig voor een zieke partner, een kind, vader of moeder, goede vriend(in) of
buur? Of zou u graag zorgvrijwilliger willen worden? Stichting Vobis helpt u graag
hierbij.

Mantelzorger

Als mantelzorger komt er vaak veel op u af. Naast de voldoening die het zorgen voor een ander kan geven, kan het ook heel zwaar zijn…

Dit kan gevolgen hebben voor uw eigen sociale leven en gezondheid. Een goede balans tussen zorgtaken en uw eigen leven is van groot belang om de zorg goed te blijven geven. Stichting Vobis wil mantelzorgers ondersteunen bij het volhouden van de zorgtaken hoopt hiermee te voorkomen dat mantelzorgers overbelast raken. Zo kan Stichting Vobis vrijwilligers inzetten, die één dagdeel per week uw taken kan overnemen. Dit geeft u een beetje tijd voor uzelf. Heeft uw behoefte aan ondersteuning? De ondersteuning is gratis.

<<dec 2018>>