Stille Groep Stille Lijders

Stille Groep, Stille Lijders

Workshop voor jongeren. Duizenden kinderen worden jaarlijks slachtoffer van mishandeling, verwaarlozing of misbruik. Kindermishandeling komt overal voor. Het treft alle lagen van de bevolking…

De gevolgen van kindermishandeling zijn enorm. Kinderen verliezen het vertrouwen in zichzelf en anderen. Zij krijgen last van depressie, concentratieverlies, angst, boosheid en baldadigheid. Tegen deze achtergrond heeft stichting Hindustani in 2012 een workshop aanpak kindermishandeling verzorgd aan jongeren waarin ingegaan is op cijfers, achtergronden en gevolgen van kindermishandeling, taboes en eigen ervaringen rondom kindermishandeling, het signaleren van kindermishandeling en de noodzaak deze te melden. Tevens is informatie verstrekt over de zorgroute. Met de workshop heeft de stichting willen bereiken dat de omgeving alert wordt op signalen van mishandeling en in actie komt, dat het aantal meldingen van mishandeling toeneemt en het aantal mishandelingen afneemt.

Workshop / Trainingen

Geen Evenementen